×

Hotel Vozarev, Beograd

Hotel Vozarev Beograd

Wed 23 - Thu 24. June 2021, 1 noć, (23 - 24. Jun 2021) 1 soba, 2 odrasla Promenite pretragu

O objektu

Hotel Vozarev

Hotel Vozarev je nov i moderan garni hotel sa 3 zvezdice u Beogradu. Nalazi na veoma prijatnom mestu, mirnom i bezbednom, daleko od gradske vreve, manje od 3 km od centra grada. Nalazi samo 20 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla i 10 minuta od glavne autobuske i železničke stanice. U blizini hotela nalaze se brojni restorani, barovi, kulturni i drugi sadržaji koji upotpunjuju boravak gostima. Naše osoblje će se pobrinuti da se osećate dobrodošlim i biti tu da Vam daju sve informacije koje Vas interesuju.

Gostima je na raspolaganju 21 soba ukupno. Sve sobe su nove i opremljene 32 '' TV, kablovskom TV, klimom, mini-barom, imaju direktnu telefonsku liniju, besplatan bećični internet u svim hotelskim prostorijama. Pored toga, svi gosti mogu uživati u bogatom doručku na bazi švedskog stola.

Hotel poseduje privatni parking i za goste je besplatan.

×

Dvokrevetna (1 ležaj) Ekonomična dvokrevetna soba

Ekonomična dvokrevetna soba
Hotel Vozarev Beograd

Sadržaj sobe: Mini bar, Tuš, Toalet, Kupatilo, Besplatna sredstva za higijenu, Fen za kosu, Usluga budjenja, Pogled na grad, Klima uredjaj, Grejanje, Anti-alergenska soba, Radni sto, Pegla, Sredstva za peglanje, Garder/Plakar, Zvučna izolacija, Tepih, TV, Kablovska TV, Flat-ekran TV, Telefon.

Veličina sobe: 17 m².
Veličina kreveta: 1 Kraljičin ležaj (151-180 cm).

Sadržaj objekta:

×

Dvokrevetna (1 ležaj) Standardna dvokrevetna soba

Standardna dvokrevetna soba
Hotel Vozarev Beograd

Sadržaj sobe: Mini bar, Tuš, Toalet, Kupatilo, Besplatna sredstva za higijenu, Fen za kosu, Usluga budjenja, Pogled na grad, Pogled na baštu, Klima uredjaj, Grejanje, Sef, Anti-alergenska soba, Radni sto, Pegla, Sredstva za peglanje, Garder/Plakar, Zvučna izolacija, Tepih, TV, Kablovska TV, Flat-ekran TV, Telefon.

Veličina sobe: 20 m².
Veličina kreveta: 2 Ležaj za jednu osobu (90-130 cm), 1 Kraljevski ležaj (181-210 cm).

Sadržaj objekta:

Dodatne informacije
Adresa

Pop Stojanova 16
11000 Beograd
Srbija

Slobodne sobe